Download onze brochure
Websites & Klantgerichtheid - Houden van Klanten
Uw Klanthousiaste organisatie

Websites & Klantgerichtheid

14 Jun 2008

Ik bezoek nogal wat websites. Daar valt her en der behoorlijk wat op aan te merken. Al is het alleen maar qua spelfouten en dat soort zaken. Daar wil ik het nu niet over hebben. Met verbazing lees ik de teksten van bedrijven die vol trots vertellen dat zij de gemaakte afspraken nakomen en goede kwaliteit leveren.

Hoezo met verbazing zie ik u denken? Wel het zou toch gek zijn als een organisatie op de eigen website meldt dat men slechte kwaliteit levert en de gemaakte afspraken helemaal niet nakomt. Zijn dat nou niet juist zaken waar je het niet over moet hebben omdat ze vanzelfsprekend zouden moeten zijn?

Opnieuw zie ik u denken. Was dat maar waar.En in dit geval heeft u een punt te pakken. Een Klantgerichte organisatie zegt het namelijk niet, maar doet het gewoon. Met een tevreden Klant als resultaat. En door die Klant net even wat meer aandacht te geven en de verwachtingen te overtreffen wordt die Klant een ambassadeur voor uw organisatie. Goedkopere reclame kunt u zich niet wensen. En laat die maar lekker zeggen dat u goede kwaliteit levert en uw afspraken nakomt. Dan is het ineens wel geloofwaardig. Klantgerichtheid is eigenlijk heel simpel. Het is de kunst om het zo te houden.

Veel succes!
Feike Cats

Volg Houden van Klanten

Bekijk de Klanthousiaste video's op het Youtube kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Twitter kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het LinkedIn kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Facebook kanaal van Houden van Klanten
Copyright 2010-2019 - Houden van Klanten B.V. | Klantgerichtheid | Disclaimer | Privacy Statement | Sitemap
Ontwikkeld in samenwerking met HVMP Internet Marketing
Akkoord Niet akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid..