Download onze brochure
Warme douche: aangeleverd door relatie Koos Groenewoud - Houden van Klanten
Uw Klanthousiaste organisatie

Warme douche: aangeleverd door relatie Koos Groenewoud

7 Nov 2011

Sinds gisteren ben ik Ambassadeur van JK Acoustics in 't Harde.  http://www.jkacoustics.nl/

Wat heb ik daar gisteren een fantastische tijd gehad, tijdens de jaarlijkse draaitafeldagen. Ik heb het vaak over "Meeting of Minds" als ik het heb over zakelijke bijeenkomsten. Nou Feike, dit was ook een "Meeting of minds". Ik liet mijn Thorens TD 160 MK 11 met de Shure SME toonarm onder handen nemen door Joop. Vakmanschap is meesterschap so to say. Mijn draaitafel is daarna aangesloten op een JK versterker en luidsprekers. Je weet niet wat je hoort. WOW. Daar kan geen (SA)CD tegen op.

Geweldige sfeer, gastvrije ontvangst, aardige mensen en - last but not least- een Snoepwinkel" vol met de mooiste apparatuur die je maar kan bedenken. Dus: Een Ambassadeur er bij. JK (Johan Ketelaar) en zijn team "CHAPEAU EN BEDANKT!! Met recht "Een ontzettend warme douche", voor de betrokkenen en voor het concept (Voor 10 Euro je draaitafel weer in topconditie).

Volg Houden van Klanten

Bekijk de Klanthousiaste video's op het Youtube kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Twitter kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het LinkedIn kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Facebook kanaal van Houden van Klanten
Copyright 2010-2019 - Houden van Klanten B.V. | Klantgerichtheid | Disclaimer | Privacy Statement | Sitemap
Ontwikkeld in samenwerking met HVMP Internet Marketing
Akkoord Niet akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid..