Download onze brochure
Als je met 21 man naar Soldaat van Oranje wilt, mag je blij zijn als je bij de reservering geholpen wordt! - Houden van Klanten
Uw Klanthousiaste organisatie

Als je met 21 man naar Soldaat van Oranje wilt, mag je blij zijn als je bij de reservering geholpen wordt!

2 Nov 2011

Vanmorgen zat ik vol goede moed achter mijn PC om voor 21 mensen een reservering te boeken. We willen graag op 30 december naar Soldaat van Oranje. Zo gezegd zo gedaan, zou je denken. Maar dat liep net even anders.

Via Google kwam ik op www.soldaatvanoranje.nl terecht. Ik klikte daar op bestellen en kwam terecht bij seetickets. Na de datum en de rang te hebben ingevoerd, voegde ik 4 parkeerkaarten en een pauze arrangement toe. Als laatste wilde ik graag voor 21 mensen bestellen, maar daar ging het helaas mis. Het maximum dat ik aan kon geven is namelijk 20. Ik koos er voor om dan maar te bellen met het aangegeven telefoonnummer van het contact center op de site. De gesprekskosten bedragen “slechts” 45 eurocent per minuut met een maximum van € 22. Gekker moet het toch niet worden, zou je denken.

Nou dat wordt het wel, want na het keuzemenu te hebben doorlopen, moet ik vanwege drukte zeker 5 minuten wachten. Dat is makkelijk geld verdienen, want je kan als aanbieder zelf bepalen hoe lang je de beller laat wachten. Geld verdienen terwijl een Klant zit te wachten. Dat is wel echt knap. Ik krijg een vriendelijke dame aan de lijn en leg mijn wensen uit. “Dan kunt u beter gebruik maken van een groepsarrangement. Zal ik u doorverbinden?”. Ik geef aan dat ik dit wel wil, maar niet voor € 0,45 cent per minuut. Ik krijg gelukkig een ander normaal telefoonnummer en kom nu bij de firma Bookx terecht.

Ik doe mijn verhaal, maar val van de ene verbazing in de andere. “Nee mijnheer wat u wilt kunnen wij niet bieden. Wij hebben arrangementen die er anders uitzien. U kunt wel een pauzedrankje krijgen en ook vooraf en dan met een gastvrouw er bij”. Ik vraag wat dat extra kost en val bijna van mijn stoel als dat ruim € 1.000 is. Wat zou die gastvrouw daar allemaal voor doen, is een vraag die bij me opkomt, maar die houd ik gelukkig voor me.

Ik geef aan dat ze op de site hebben staan dat ze ook arrangementen op maat hebben en vraag haar vriendelijk die voor me samen te stellen. “Dat gaat niet mijnheer, want wat u wilt, kunnen wij niet bieden”. Ik geef aan dat iets op maat toch vooral bedoeld is om een Klant te helpen naar zijn wensen en eisen. En 4 parkeerkaarten en een pauze arrangement is toch niet zo heel moeilijk probeer ik. Maar in hun geval toch wel. “Ik kan u niet helpen”. Ik vraag kan het niet of wilt u het niet, maar die vraag kan ze niet waarderen. Ik word weer verwezen naar de eerder genoemde site. Op mijn opmerking dat ik daar maar 20 kaarten kan bestellen, krijg ik als antwoord dat ik dan het contact center kan bellen. Die verheugen zich vast op mijn telefoontje voor 0,45 eurocent schat ik in.

Het is maar goed dat Soldaat van Oranje zo leuk schijnt te zijn, want anders was ik al lang afgehaakt. Wat een service. Of liever gezegd, geen service. Voor bijna € 2.000 moet je blijkbaar ook niet te veel verwachten.

Volg Houden van Klanten

Bekijk de Klanthousiaste video's op het Youtube kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Twitter kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het LinkedIn kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Facebook kanaal van Houden van Klanten
Copyright 2010-2019 - Houden van Klanten B.V. | Klantgerichtheid | Disclaimer | Privacy Statement | Sitemap
Ontwikkeld in samenwerking met HVMP Internet Marketing
Akkoord Niet akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid..