Download onze brochure
Wilt u de visie van Feike Cats over enthousiaste Klanten live zien en horen? - Houden van Klanten
Uw Klanthousiaste organisatie

Wilt u de visie van Feike Cats over enthousiaste Klanten live zien en horen?

23 Sep 2011

Dat kan bijvoorbeeld op donderdag 17 november tijdens het KCC congres over “het Klant Contact Centrum”. Feike Cats is dagvoorzitter en één van de keynote sprekers. Uitgebreide informatie vindt u op http://www.kcc-congres.nl/ Relaties van Houden van Klanten krijgen € 100 korting op de toegangsprijs van € 495. Gelieve bij inschrijving aan te geven dat u via Houden van Klanten inschrijft.

Op donderdag 10 november is Feike Cats in Nieuwegein gedurende de middag host op het boekevent “Weet u wat de Klant wil?” Dit event wordt georganiseerd door Management Boek. Uitgebreide informatie vindt u op http://www.managementboek.nl/ Relaties van Houden van Klanten ontvangen 20% korting op de prijs van € 295. In die prijs zit ook een mooi boekenpakket ter waarde van € 108. Aanmelden kan via: http://tinyurl.com/3fuu8vm

Ook kunt u inschrijven voor de open workshop “De enthousiaste Klant als Ambassadeur”. Deze staan gepland gedurende de middag op 27 oktober in Utrecht en 22 november in Rotterdam. Meer informatie kunt u vinden op onze pagina over onze open workshops.

Wellicht tot ziens op één van deze bijeenkomsten!

Volg Houden van Klanten

Bekijk de Klanthousiaste video's op het Youtube kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Twitter kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het LinkedIn kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Facebook kanaal van Houden van Klanten
Copyright 2010-2019 - Houden van Klanten B.V. | Klantgerichtheid | Disclaimer | Privacy Statement | Sitemap
Ontwikkeld in samenwerking met HVMP Internet Marketing
Akkoord Niet akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid..