Download onze brochure
Echt HEMA (gelieve het deuntje er zelf bij te denken) - Houden van Klanten
Uw Klanthousiaste organisatie

Echt HEMA (gelieve het deuntje er zelf bij te denken)

25 Aug 2011

Een goede relatie van ons wilde graag weten of zijn brommerverzekering wellicht goedkoper kon bij een andere verzekeraar. Zo kwam hij terecht op de site van de HEMA.

“Internetverzekeren bij HEMA: kwaliteit en eenvoud voor een goede prijs”, zo luidt de slogan die HEMA hanteert. “Dat belooft veel goeds”, zo dacht mijn relatie.

Hij vulde het formulier in op de website en stelde onderaan dat formulier een vraag: “Ik heb momenteel een brommerverzekering bij …….. (hier stond een echte naam) en ik wil overstappen naar een andere verzekeraar. Ik wil dan wel wat vragen stellen over de dekking en het verzekerde bedrag. Kunt u mij daarover bellen?”

Je zou zeggen dat het geen onredelijke vraag is en dat als je een beetje gevoel voor commercie hebt je in de gaten hebt dat je een nieuwe Klant kan binnen halen. Maar daar denken ze bij HEMA blijkbaar anders over getuige de mail die de relatie terug kreeg.

Geachte mevrouw, meneer,

Dank voor uw mail.

Op www.hemaverzekeringen.nl kunt u snel online uw premie berekenen voor de volgende verzekeringen: auto, motor, brommer, caravan, reis, dier, woon, inboedel, opstal, aansprakelijkheid en rechtsbijstand.

Wij nemen aan uw vraag hiermee te hebben beantwoord.

Met vriendelijke groet,

Het team HEMA Verzekeringen

Van een dergelijk standaard antwoord word je bepaald niet vrolijk. Een potentiele Klant even bellen als die daarom vraagt, is blijkbaar te veel van het goede. De medewerkers van HEMA Verzekeringen sturen snel even een mail, want dan kunnen zij door met dingen die echt belangrijk zijn. “Kwaliteit en eenvoud voor een goede prijs”. Die eenvoud wordt wel erg serieus genomen door de eigen medewerkers.

Zij interpreteren de enthousiaste Klant als Ambassadeur blijkbaar net iets anders dan Houden van Klanten. Wat is werken toch prettig zonder Klanten!

Volg Houden van Klanten

Bekijk de Klanthousiaste video's op het Youtube kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Twitter kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het LinkedIn kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Facebook kanaal van Houden van Klanten
Copyright 2010-2019 - Houden van Klanten B.V. | Klantgerichtheid | Disclaimer | Privacy Statement | Sitemap
Ontwikkeld in samenwerking met HVMP Internet Marketing
Akkoord Niet akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid..