Download onze brochure
Nieuwsbrief augustus 2011 - Houden van Klanten
Uw Klanthousiaste organisatie

Nieuwsbrief augustus 2011

2 Aug 2011

Technologie en Klantgerichtheid

Dat is het thema van deze nieuwsbrief. Vaak wordt gezegd dat de mens het échte verschil maakt in Klantgerichtheid. Toch zijn er leuke voorbeelden van technologie en Klantgerichtheid zonder dat er een mens aan te pas komt.

Bank

bankpas.jpgAardig vond ik ervaring in Zuid Frankrijk. Als je daar je Nederlandse bankpasje in de lezer steekt dan krijg je direct aanwijzingen op het scherm in het Nederlands. En ook het bonnetje is in het Nederlands.

Snelheid in de supermarkt

In een supermarkt in Monaco zag ik de mogelijkheid om voor minder dan 6 artikelen zelf te scannen en af te rekenen. Snel en doeltreffend. Dit schijnt trouwens in Nederland ook al gebruikt te worden.

Aangeleverd door een trouwe lezer

welkom1.jpgEen paar weken geleden was ik een weekendje in Milaan met mijn vriend. Toen we op de hotelkamer kwamen, stond zijn naam op het tv-scherm met een hartelijk welkom erbij. Ik vond dit erg vriendelijk en leuk.

QR Codes

qrcode.jpgOok interessant met het oog op de Klantgerichtheid is de mogelijkheid die de QR code biedt.QR codes worden veel gebruikt om (mobiele) webadressen makkelijk toegankelijk te maken.
Zo staat er bij ons aan de overkant een huis te koop. Daar hangt een poster met een QR code voor het raam. Met behulp van je mobiele telefoon kan je dan alle gewenste informatie direct opvragen. QR code biedt de mogelijkheid om gratis een eigen QR code te maken. Wilt u meer weten over deze mooie oplossing? Kijk op www.qrcode.nu

Verkoopcursus?


Verkoopt u ook kussentjes? Kijk en lach mee. Briljante sketch van Herman Finkers uit de tijd dat er een stuk minder technologie was.

Gedurende de maand op de hoogte blijven? Volg HoudenvKlanten(let op de schrijfwijze) op Twitter of wordt lid van de groep Houden van Klanten op LinkedIn.

Volg Houden van Klanten

Bekijk de Klanthousiaste video's op het Youtube kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Twitter kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het LinkedIn kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Facebook kanaal van Houden van Klanten
Copyright 2010-2019 - Houden van Klanten B.V. | Klantgerichtheid | Disclaimer | Privacy Statement | Sitemap
Ontwikkeld in samenwerking met HVMP Internet Marketing
Akkoord Niet akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid..