Download onze brochure
De 7 HTM Garanties: binnen 3 weken antwoord! - Houden van Klanten
Uw Klanthousiaste organisatie

De 7 HTM Garanties: binnen 3 weken antwoord!

24 Jun 2011

Een relatie van Houden van Klanten kwam in de bus van Schiphol een poster tegen die de aandacht trok en stuurde de foto naar ons op.

HTM

Toen ik de foto zag, moest ik direct aan uitingen van een Klant denken, namelijk die van Jumbo Supermarkten en de 7 zekerheden. Op zich is dat niet zo erg, want iets wat goed is, kan je zeker gebruiken.

Het is natuurlijk prima dat HTM aangeeft wanneer je een reactie krijgt. Toch vraag ik me af of drie weken voor een vraag over het openbaar vervoer niet juist veel vraagtekens oplevert. Zijn we niet een beetje doorgeslagen? Moeten we als Klant enthousiast worden van het feit dat een organisatie garandeert dat je binnen 3 weken antwoord zal krijgen?

Toch maar even verder gekeken op www.htm.net zoals op de poster staat. Ik verwachtte op de homepage direct wat te vinden over de actie, maar dat is niet het geval. Kan gebeuren, misschien zijn mijn verwachtingen immers niet realistisch. In het zoekvenster vervolgens gezocht op "7" "garanties" en "7 garanties", maar helaas over deze garanties kon ik niks vinden. Wellicht ligt het aan mijn onhandigheid, maar vreemd blijft het.

Misschien slim om aan HTM te vragen waar ik het kan vinden. Met een beetje mazzel heb ik binnen 3 weken antwoord!

Volg Houden van Klanten

Bekijk de Klanthousiaste video's op het Youtube kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Twitter kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het LinkedIn kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Facebook kanaal van Houden van Klanten
Copyright 2010-2019 - Houden van Klanten B.V. | Klantgerichtheid | Disclaimer | Privacy Statement | Sitemap
Ontwikkeld in samenwerking met HVMP Internet Marketing
Akkoord Niet akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid..