Download onze brochure
Driejarige Lily stuurt brief naar supermarkt (en krijgt antwoord) - Houden van Klanten
Uw Klanthousiaste organisatie

Driejarige Lily stuurt brief naar supermarkt (en krijgt antwoord)

21 jun 2011

Het driejarige Britse meisje Lily vroeg zich af waarom tijgerbrood eigenlijk tijgerbrood heet. Het motief lijkt immers meer op dat van een giraffe. Ze stuurde de Britse supermarktketen Sainsbury’s een brief en kreeg een erg charmant antwoord.

De brief van Lily:


U kunt op de afbeelding klikken voor een vergroting.

En het antwoord van Chris King van Sainsbury’s, inclusief taalgebruik dat past bij de geadresseerde én een cadeaukaart voor drie pond (bijna 3,50 euro). Let ook op de manier waarop King zijn brief ondertekent – met een gedetailleerde leeftijdsaanduiding, net zoals Lily dat deed.


U kunt op de afbeelding klikken voor een vergroting.

Bron: nrc.nl

Volg Houden van Klanten

Bekijk de Klanthousiaste video's op het Youtube kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Twitter kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het LinkedIn kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Facebook kanaal van Houden van Klanten
Copyright 2010-2019 - Houden van Klanten B.V. | Klantgerichtheid | Disclaimer | Privacy Statement | Sitemap
Ontwikkeld in samenwerking met HVMP Internet Marketing
Akkoord Niet akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid..