Download onze brochure
3e druk ‘Theorie bestaat niet! Over Klantgerichtheid in de praktijk’ - Houden van Klanten
Uw Klanthousiaste organisatie

3e druk ‘Theorie bestaat niet! Over Klantgerichtheid in de praktijk’

14 May 2008

Onlangs verscheen de 3e herziene druk van het boek Theorie bestaat niet! Het boek is geschreven door Feike Cats. Het bevat een groot aantal tips en trucs op het gebied van Klantgerichtheid en staat vol met praktijkvoorbeelden.

Van het boek, dat onder eigen titel is uitgegeven, zijn al bijna 2500 exemplaren verkocht. Dat is een ongekend hoog aantal voor een managementboek dat niet in de boekhandel is te verkrijgen. Het is geen toeval dat het boek op werd overhandigd aan de heer Van Eerd jr., algemeen directeur van Jumbo Supermarkten. Jumbo timmert fors aan de weg en heeft service met een glimlach als een van de focuspunten benoemd. Het realiseren van een hoge Klantentrouw is daarbij de doelstelling. Onlangs werd het bedrijf voor het tweede achtereenvolgende jaar benoemd tot het meest Klantvriendelijke bedrijf van Nederland.

Het was daarom voor de schrijver een eer juist bij deze organisatie ruim 100 aanwezigen toe te mogen spreken over Klantgerichtheid én de derde druk van het boek aan iemand met een grote passie voor dat onderwerp te mogen overhandigen.

Volg Houden van Klanten

Bekijk de Klanthousiaste video's op het Youtube kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Twitter kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het LinkedIn kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Facebook kanaal van Houden van Klanten
Copyright 2010-2019 - Houden van Klanten B.V. | Klantgerichtheid | Disclaimer | Privacy Statement | Sitemap
Ontwikkeld in samenwerking met HVMP Internet Marketing
Akkoord Niet akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid..