Download onze brochure
Aangeleverd door een relatie - Houden van Klanten
Uw Klanthousiaste organisatie

Aangeleverd door een relatie

15 Feb 2011
Vorige week maakte ik een staaltje klantonvriendelijkheid mee bij een brillenwinkel

Ik kon mijn nieuwe leesbrillen ophalen. Rond 12 uur gauw even daar heen. 1 dame was druk met een klant aan de balie en de 2e dame was de ogen van een andere klant aan het opmeten.

Verder vond ik het opvallend dat er een heer achter in de zaak zijn broodje zat te eten. De rij klanten nam ondertussen gestaag toe. Gelukkig was ik vlug aan de beurt. De brood etende heer bleek een van de medewerkers te zijn, die nadat hij zijn brood had opgegeten de dames groette en melde dat hij nu ging pauzeren!!!

Dat maakte dat een van de wachtende de opmerking plaatste dat hij er wel achter zou komen hoe vervelend het zou zijn als de winkel gesloten zou worden. De mij helpende dame meldde vervolgens dat ze tussen de middag niet dicht zijn. Hilariteit in de rij wachtende en een baliemedewerkster die niet begreep waar de klanten zich druk om maakten. Hij had toch recht op pauze, tja de klanten kwamen altijd tussen de middag, heel vervelend. Je ziet het vast al voor je. Mijn volgende bril haal ik daar dus niet meer.

Volg Houden van Klanten

Bekijk de Klanthousiaste video's op het Youtube kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Twitter kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het LinkedIn kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Facebook kanaal van Houden van Klanten
Copyright 2010-2019 - Houden van Klanten B.V. | Klantgerichtheid | Disclaimer | Privacy Statement | Sitemap
Ontwikkeld in samenwerking met HVMP Internet Marketing
Akkoord Niet akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid..