Download onze brochure
Social media kunnen helpen met het realiseren van enthousiaste Klanten - Houden van Klanten
Uw Klanthousiaste organisatie

Social media kunnen helpen met het realiseren van enthousiaste Klanten

1 Feb 2011

Bijgaand een update met betrekking tot mijn eerdere Dell Klantenservice ervaringen over het gerepareerd krijgen van een niet werkende usb poort. Ik kwam er via de gewone kanalen helaas niet door (site, telefoon mail, chat). Via LinkedIn heb ik een call center manager gevonden en haar aangeschreven.

Ondanks dat zij zelfactief is in de markt voor zakelijke Klanten, reageerde ze direct met de mededeling dat zij het op zou pakken. Dezelfde dag werd ik teruggebeld om nog een keer mijn probleem door te spreken. Een dag later ben ik opnieuw gebeld door een technisch specialist waarmee ik 1,5 uur van alles heb doorgenomen. Uiteindelijk bleek het geen software-, maar een hardware (moeder 'board') probleem en stond er de volgende dag een monteur voor mijn deur. Binnen een paar dagen helemaal op en top in orde. Superservice van Dell als je door de 1e lijns Klantenservice hindernisbaan bent gekomen!!

Ik ben van de week nog gebeld door de technical support agent om na te gaan of echt alles ok was, zodat hij de call kon sluiten. Verder kreeg ik uitleg over aanstaande klanten enquête met ook persoonlijke vragen over de agent zelf. Daarbij de subtiele opmerking dat een 6 als onvoldoende beoordeeld wordt bij Dell, een 7 stelt ook nog niets voor. Pas vanaf een 8 krijgt hij een positieve beoordeling. Heb hem verteld dat ik achteraf heel tevreden ben over de service van Dell en van hemzelf, dat hij een 10 zou krijgen...nogmaals zonde van het ondoordringbare woud aan het begin...

Mijn LinkedIn contact en Technical Support verdienen een dikke pluim!

Volg Houden van Klanten

Bekijk de Klanthousiaste video's op het Youtube kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Twitter kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het LinkedIn kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Facebook kanaal van Houden van Klanten
Copyright 2010-2019 - Houden van Klanten B.V. | Klantgerichtheid | Disclaimer | Privacy Statement | Sitemap
Ontwikkeld in samenwerking met HVMP Internet Marketing
Akkoord Niet akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid..