Download onze brochure
Ervaring met Dell en McAfee: aangeleverd door een relatie - Houden van Klanten
Uw Klanthousiaste organisatie

Ervaring met Dell en McAfee: aangeleverd door een relatie

3 jan 2011

Begin deze maand kocht ik een mini laptop van Dell inclusief 15 maanden McAfee beveiliging. De laatste 2 weken krijg ik ongeveer om de paar dagen een mail van McAfee dat mijn beveiligingsabonnement op 6-1-2011 verloopt. Dus ik eerst met Dell contact opgenomen. Die zegt  dat ik daarvoor bij McAfee moet zijn. "Ze zullen dit abonnement wel automatisch omzetten", geven ze aan. Op mijn verzoek of zij als verkopende partij dit niet konden nagaan (erg geloofwaardig klinkt die auto-verlenging in combinatie met die einde-mails namelijk niet), werd ik toch echt vriendelijk verzocht eerst zelf actie te nemen.

Na vandaag ruim een uur in de chat (die meestal voor snellere respons is bedoeld) gehangen te hebben, heeft een dame mij uiteindelijk geholpen en de goede afloopdatum gekoppeld aan mijn product. Echter van enige klantvriendelijkheid of begrip van mijn situatie was geen sprake. Er is gewoon een duidelijke klacht gemaakt, maar geen sorry of excuus. Wel een opmerking op de chat dat ik niet zo ongeduldig moest zijn (na een uur wachten in de chat-rij). Ik hoop maar niet dat dit 'foutje' standaard is bij Dell-McAfee aankopen. Niet voor de kopers én niet voor hun, want het is zonde van alle tijd, voor iedereen. Dat kan beter (voor een award winning support afdeling) zou Henk Gemser zeggen. 

Noot van Houden van Klanten: 1 telefoontje na afhandeling zou al genoeg kunnen zijn om de Klant alsnog enthousiast te maken. Hoezo een gemiste kans?

Volg Houden van Klanten

Bekijk de Klanthousiaste video's op het Youtube kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Twitter kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het LinkedIn kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Facebook kanaal van Houden van Klanten
Copyright 2010-2019 - Houden van Klanten B.V. | Klantgerichtheid | Disclaimer | Privacy Statement | Sitemap
Ontwikkeld in samenwerking met HVMP Internet Marketing
Akkoord Niet akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid..