Download onze brochure
Leuke actie van Polis Direct - Houden van Klanten
Uw Klanthousiaste organisatie

Leuke actie van Polis Direct

13 Dec 2010

Een IRIS-cheque voor u en 50 euro voor een vriend!

Geachte mevrouw Cats,

Als klant van Polis Direct willen wij u graag bedanken voor uw vertrouwen.

Uit ons intern klanttevredenheidonderzoek kwam naar voren dat maar liefst 96% van onze klanten Polis Direct bij familie, vrienden en kennissen zou aanbevelen. Uit extern onderzoek* onder 30 autoverzekeraars bleek dat de klanten van Polis Direct het meest tevreden zijn van allemaal. Bovendien werd de prijs van een autoverzekering van Polis Direct als beste beoordeeld. Hiervoor heeft Polis Direct ook een award in ontvangst genomen.

Dat is natuurlijk de beste reclame die wij ons kunnen wensen. Om u als vaste klant daarvoor te bedanken doet Polis Direct graag iets terug.

Doe ook mee! Klant werft klant**
Kent u een nieuwe klant voor Polis Direct? Wellicht een familielid, vriend of kennis. Wijs hem/haar op Polis Direct. Als dank voor de nieuwe klant ontvangt u tijdelijk een IRIS-cheque ter waarde van 25 euro.

Hoe gaat dit in zijn werk
Heeft uw kennis, vriend of familielid een verzekering bij Polis Direct afgesloten in de maand december 2010? Geef dan de gegevens van deze nieuwe klant (en van u) door via www.polisdirect.nl. W ij sturen u daarna een IRIS-cheque t.w.v. 25 euro op.

Informeer nu uw familie, vrienden, kennissen via social media
Een handige tool om ons onder de aandacht te brengen is Hyves, Twitter of Facebook. Druk op onderstaande buttons, log in en plaats het bericht. U kunt natuurlijk ook dit bericht doorsturen.

Tip: actie autoverzekering
Wellicht hebt u het al op de radio gehoord, maar Polis Direct heeft momenteel een leuke actie lopen voor mensen die een autoverzekering afsluiten. Wellicht een extra motivatie in de dure decembermaand voor uw kennis/familielid/vriend om een verzekering bij Polis Direct af te sluiten.

Bedankt voor uw vertrouwen in Polis Direct. Wij wensen u veel veilige kilometers.

* Onderzoek uitgevoerd in opdracht van vergelijkingssite verzekeringssite.nl door onderzoeksburo GF
(23 maart t/m 5 april 2010). Onderzoek is gehouden onder 3.253 consumenten met een autoverzekering.
De rangschikking in prijspositie is tot stand gekomen op basis van 22.146 berekeningen. 

** de klant-werft-klant actie loopt tot 31 december 2010. U krijgt een IRIS-cheque als uw kennis een verzekering bij
Polis Direct heeft afgesloten. U dient dit zelf te melden via https://www.polisdirect.nl/klantenservice/handige-formulieren/klant-werft-klant

Volg Houden van Klanten

Bekijk de Klanthousiaste video's op het Youtube kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Twitter kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het LinkedIn kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Facebook kanaal van Houden van Klanten
Copyright 2010-2019 - Houden van Klanten B.V. | Klantgerichtheid | Disclaimer | Privacy Statement | Sitemap
Ontwikkeld in samenwerking met HVMP Internet Marketing
Akkoord Niet akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid..