Download onze brochure
Soms is Klantgerichtheid zo simpel, maar zo leuk! - Houden van Klanten
Uw Klanthousiaste organisatie

Soms is Klantgerichtheid zo simpel, maar zo leuk!

17 nov 2010
Ik ging vanmorgen met mijn auto door een milieuvriendelijke wasstraat in Waddinxveen. Een bijzonder aardige man hielp me en spoot de auto zeer goed af voordat die de wasstraat in ging. Even daarvoor had hij gezegd: "we gaan hem weer eens even netjes maken".

Dat gaf bij mij al een lekker gevoel. Nadat ik klaar was, tankte ik er nog even naast de wasstraat. Hij zag me staan en vroeg of alles naar wens was. Het gaf me energie. Hij vroeg het niet omdat het moest, maar omdat hij het graag wilde weten en het leuk vindt om tevreden Klanten te hebben.

Zo simpel, maar toch zo leuk!

Volg Houden van Klanten

Bekijk de Klanthousiaste video's op het Youtube kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Twitter kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het LinkedIn kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Facebook kanaal van Houden van Klanten
Copyright 2010-2019 - Houden van Klanten B.V. | Klantgerichtheid | Disclaimer | Privacy Statement | Sitemap
Ontwikkeld in samenwerking met HVMP Internet Marketing
Akkoord Niet akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid..