Download onze brochure
Pollux meisjes B1 en D1 in nieuwe trainingspakken - Houden van Klanten
Uw Klanthousiaste organisatie

Pollux meisjes B1 en D1 in nieuwe trainingspakken

12 Nov 2010

De hockeymeiden van Pollux meisjes B1 en D1 lopen er mooi bij in hun nieuwe trainingspakken. Beide selectieteams komen uit in de eerste klasse en ontvingen onlangs hun nieuwe outfit. Houden van Klanten sponsort meisjes D1 in samenwerking met HBV Chemie en meisjes B1 met Lassooij & Partners Accountants. Dat Houden van Klanten juist deze teams sponsort is geen toeval, aangezien Iris en Roos Cats in deze teams spelen. Teams en begeleiding veel plezier gewenst met de pakken en veel succes in de competitie.

 

Volg Houden van Klanten

Bekijk de Klanthousiaste video's op het Youtube kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Twitter kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het LinkedIn kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Facebook kanaal van Houden van Klanten
Copyright 2010-2019 - Houden van Klanten B.V. | Klantgerichtheid | Disclaimer | Privacy Statement | Sitemap
Ontwikkeld in samenwerking met HVMP Internet Marketing
Akkoord Niet akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid..