Download onze brochure
Hoe kan ik u helpen? - Houden van Klanten
Uw Klanthousiaste organisatie

Hoe kan ik u helpen?

7 Oct 2010

Wie kent niet het beeld van de oma die geholpen wordt met oversteken, terwijl ze dat helemaal niet wil. Vaak zie je dit in humoristische programma’s. Maar het is wel de kern van de zaak. Er is vooraf niet afgestemd hoe deze oma geholpen wil worden. Ze wordt met alle goede bedoelingen naar de overkant van de weg gebracht. Klantvriendelijk op en top. Klantgericht allerminst. Stel eerst de controlevraag of jou eigen gedachte klopt met wat de klant wil dan wel stel de vraag “hoe kan ik u helpen?”. Moeilijker is het niet. Dit levert veelal op eenvoudige wijze begrip en een resultaat dat beide willen.

Volg Houden van Klanten

Bekijk de Klanthousiaste video's op het Youtube kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Twitter kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het LinkedIn kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Facebook kanaal van Houden van Klanten
Copyright 2010-2019 - Houden van Klanten B.V. | Klantgerichtheid | Disclaimer | Privacy Statement | Sitemap
Ontwikkeld in samenwerking met HVMP Internet Marketing
Akkoord Niet akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid..