Download onze brochure
Leesvoer voor Klantgerichtheidsfans - editie september 2010 - Houden van Klanten
Uw Klanthousiaste organisatie

Leesvoer voor Klantgerichtheidsfans - editie september 2010

2 Sep 2010

Vakantie
Iemand met “een tik” voor Klantgerichtheid blijft altijd alert op leuke zaken en ervaringen. In Italië trof ik in Toscane bij een oprit naar het strand bijgaande “parkeerplaats” voor buggy’s. Bijzonder handig en leuk. Ook leuk was deze “vrolijke” aankondiging dat het hotel vol was.

Houden van Klanten op Twitter
Op veler verzoek is Houden van Klanten gestart met het schrijven van blogs. De eerste twee kunt u vinden op http://www.houdenvanklanten.nl/weblog. Wilt u op de hoogte gehouden worden van leuke artikelen die worden geplaatst en nieuwe blogs dan kunt u zich aanmelden als volger op het Twitter-account HoudenvKlanten. Wij zullen het Twitter-account uitsluitend voor dergelijke zaken gebruiken. Heeft u tips voor blogs of komt u interessante artikelen tegen dan houden we ons natuurlijk van harte aanbevolen.

010 - 020
Op zondag 19 oktober om 12.30 speelt Feyenoord thuis tegen Ajax. Wilt u als trouwe lezer van onze nieuwsbrief wellicht bij deze wedstrijd aanwezig zijn? Wij verloten 2 kaarten voor deze klassieker. Het enige wat u hoeft te doen, is een mail te sturen aan feike@houdenvanklanten.nl. Wij verloten onder de reacties van de voetbalfans de kaarten.

Wat een welkom
Bij Hannôt deden ze afgelopen week wel heel erg hun best om mij een welkom gevoel te geven bij de ontvangst. Hartelijk dank! Waar een aantal workshops al niet toe kunnen leiden. Hoe worden gasten binnen uw organisatie ontvangen?

Uit de media: Leaseplan Bank: even geen nieuwe klanten
De Leaseplan Bank neemt vanaf volgende week geen nieuwe klanten meer aan. Dat maakte de internetspaarbank vanmorgen bekend. De reden voor de actie is dat de bank, onderdeel van het grootste autoleasebedrijf van Nederland, de interne doelstelling voor het op te halen spaargeld voor 2010 bijna heeft bereikt. LEES VERDER

Samenwerken & Klantgerichtheid
Over dat thema mag Feike Cats spreken op de NPQ relatiedag in Kamerik. Deze vindt plaats op 7 oktober 2010. U kunt daar als mijn gast aanwezig zijn. ’s Morgens zal oud prof tennisser Jacco Elthingh zijn visie op samenwerken presenteren. Kijk op http://www.npqsolutions.com/evenementen/?v=2&cid=1&id=55 voor meer informatie en om in te schrijven. Wellicht tot de 7e oktober.

Tot volgende maand!

Volg Houden van Klanten

Bekijk de Klanthousiaste video's op het Youtube kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Twitter kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het LinkedIn kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Facebook kanaal van Houden van Klanten
Copyright 2010-2019 - Houden van Klanten B.V. | Klantgerichtheid | Disclaimer | Privacy Statement | Sitemap
Ontwikkeld in samenwerking met HVMP Internet Marketing
Akkoord Niet akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid..