Klanten Fortis verliezen korting door fusie - Houden van Klanten
Uw Klanthousiaste organisatie

Klanten Fortis verliezen korting door fusie

18 aug 2010

(Novum) - Klanten van Fortis raken een korting van maximaal 45 euro per jaar kwijt die ze kregen als ze zowel een hypotheek als een betaalpakket bij de bank hadden. De Consumentenbond is het niet eens met de gang van zaken en heeft dat de bank laten weten.

Het vervallen van de korting is een gevolg van de fusie van Fortis met ABN Amro. Volgens Fortis moeten alle regelingen van beide banken worden gelijkgetrokken. De Consumentenbond meldt dat eerder nog was beloofd dat in de basisdienstverlening niets zou veranderen. Dat gaat nu wel gebeuren.

De Consumentenbond wijst erop dat klanten kunnen overstappen naar een andere bank. Daar hadden de klanten op gewezen moeten worden, maar dat is volgens de bond niet gebeurd. Ook zijn klanten maar twee maanden voordat de wijziging ingaat om de hoogte gesteld. "Dat had eerder gekund. Het is nu erg kort dag. Zoals de dingen zijn gegaan, is geen goede zaak", zegt een woordvoerder van de Consumentenbond.

Klanten zijn volgens de bond mogelijk over de streep getrokken om een hypotheek bij de bank te nemen vanwege de korting die ze zouden krijgen bij het betaalpakket. "Het is toch een redelijk substantieel bedrag. Een betaalpakket kost zo'n veertig euro per jaar."

Toelichting Houden van Klanten: waar grote banken klein in kunnen zijn. Geen slimme actie!

Volg Houden van Klanten

Bekijk de Klanthousiaste video's op het Youtube kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Twitter kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het LinkedIn kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Facebook kanaal van Houden van Klanten
Copyright 2010-2019 - Houden van Klanten B.V. | Klantgerichtheid | Disclaimer | Privacy Statement | Sitemap
Ontwikkeld in samenwerking met HVMP Internet Marketing
Akkoord Niet akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid..