Download onze brochure
Feike Cats dag - Houden van Klanten
Uw Klanthousiaste organisatie

Feike Cats dag

8 Apr 2010

Vandaag hoorde ik dat onze Klant Kernkamp Advocaten vorige week “Feike Cats dag” heeft gevierd.

Wat dat betekende? Iedereen mocht bij de jury één of meerdere positieve ervaringen van de afgelopen periode aanleveren. Dat moest dan zijn in het kader van intern of extern Ambassadeurschap. De winnaar kreeg een cadeaubon. Vele positieve inzendingen mocht de jury ontvangen. De winnares was een medewerker van het Secretariaat die een grote klus een aantal dagen eerder dan verwacht afrondde en daarmee zowel intern als extern een blije Klant realiseerde. Wat een top actie. En wat leuk dat mijn naam daarvoor werd gebruikt.

Volg Houden van Klanten

Bekijk de Klanthousiaste video's op het Youtube kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Twitter kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het LinkedIn kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Facebook kanaal van Houden van Klanten
Copyright 2010-2019 - Houden van Klanten B.V. | Klantgerichtheid | Disclaimer | Privacy Statement | Sitemap
Ontwikkeld in samenwerking met HVMP Internet Marketing
Akkoord Niet akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid..