Download onze brochure
Westland Energie wint GFK-award - Houden van Klanten
Uw Klanthousiaste organisatie

Westland Energie wint GFK-award

18 Mar 2010
Onze Klant Westland Energie heeft voor de derde keer de GFK Consument Energy Award gewonnen. In dat kader werd algemeen directeur Henno Janmaat geïnterviewd door het blad Energiegids. Bijzonder gecharmeerd zijn wij van de uitspraak van Henno bovenaan het artikel: “Maak klanten tot ambassadeurs”. Afgelopen jaar hebben wij een tiental workshops bij Westland Energie mogen verzorgen over dit thema. Klik hier om het artikel te lezen. Wij feliciteren Westland Energie van harte en hopen dat ze nog veel titels in de wacht mogen slepen.

Volg Houden van Klanten

Bekijk de Klanthousiaste video's op het Youtube kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Twitter kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het LinkedIn kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Facebook kanaal van Houden van Klanten
Copyright 2010-2019 - Houden van Klanten B.V. | Klantgerichtheid | Disclaimer | Privacy Statement | Sitemap
Ontwikkeld in samenwerking met HVMP Internet Marketing
Akkoord Niet akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid..