Download onze brochure
Opmerkelijk bericht uit het Algemeen Dagblad - Houden van Klanten
Uw Klanthousiaste organisatie

Opmerkelijk bericht uit het Algemeen Dagblad

15 feb 2010

Beerze - Recreatiecentrum De Beerze Bulten, al vijf keer op rij door de ANWB verkozen tot beste camping van Europa, levert zijn titel in. Volgens eigenaar Gerrit-Jan Hagedoorn kampt de camping sinds de lovende kritieken met dalende bezoekersaantallen.
De 'ster' en het rapportcijfer 9,9 zorgen voor een 'te hoge druk'. Om die reden besloot de Beerse Bulten zich niet meer verkiesbaar te stellen voor de prestigieuze titel die vandaag weer bekend wordt gemaakt. "Mensen verwachten door die 9,9 dat alles perfect is. Bij ons gaat ook weleens wat mis. En dat begrijpt de gast dan niet," aldus Hagedoorn. "Daarnaast impliceert het cijfer dat wij de duurste zijn en dat onze camping altijd volstaat. Ook wij moeten hard werken om de klanten binnen te halen."

(bron: Algemeen Dagblad januari 2010)

Volg Houden van Klanten

Bekijk de Klanthousiaste video's op het Youtube kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Twitter kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het LinkedIn kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Facebook kanaal van Houden van Klanten
Copyright 2010-2019 - Houden van Klanten B.V. | Klantgerichtheid | Disclaimer | Privacy Statement | Sitemap
Ontwikkeld in samenwerking met HVMP Internet Marketing
Akkoord Niet akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid..