Warme douche aangeleverd door een relatie: geweldige actie! - Houden van Klanten
Uw Klanthousiaste organisatie

Warme douche aangeleverd door een relatie: geweldige actie!

14 jan 2010

Na een extreem druk maar succesvol 2009 hebben onze 48 medewerkers wel een paar dagen ontspanning verdiend. Daarom gaan wij met het voltallige 123inkt.nl team (van klantenservice tot magazijn en van kwaliteitsdienst tot directie) een viertal dagen op adem komen in het prachtige Porto (de mooiste stad van Portugal). Helaas zullen wij hierdoor enkele dagen geen bestellingen kunnen verwerken en is onze klantenservice gesloten. Eigenlijk zou een bedrijf van onze grootte, met bijna 400.000 klanten en ruim 1.500 bestellingen per dag, dit zich niet meer kunnen permitteren. Echter, wij hechten zeer veel waarde aan de menselijke factoren (het leven is al zakelijk genoeg).

Hierdoor worden er donderdag 21 en vrijdag 22 januari geen pakketten verzonden en is onze klantenservice gesloten

Als vaste klant bent u natuurlijk wel onze 24-uurs levering gewend. Om u niet in de problemen te brengen verzoeken wij u wanneer u iets nodig heeft dit tijdig te bestellen zodat wij uw bestelling nog voor het bedrijfsuitje kunnen verwerken. Ter compensatie van het ongemak berekenen wij daarom geen verzendkosten t/m 18 januari, wanneer u via de volgende link bestelt: www.123inkt.nl/bedrijfsuitje (wij naar Porto, u geen porto ;-) ).

Alle bestellingen van donderdag 21 en vrijdag 22 januari zullen wij op maandag 25 en dinsdag 26 januari versturen.

Wij hopen dat 2010 voor u een fantastisch jaar wordt. Wij staan voor u klaar!

Volg Houden van Klanten

Bekijk de Klanthousiaste video's op het Youtube kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Twitter kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het LinkedIn kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Facebook kanaal van Houden van Klanten
Copyright 2010-2019 - Houden van Klanten B.V. | Klantgerichtheid | Disclaimer | Privacy Statement | Sitemap
Ontwikkeld in samenwerking met HVMP Internet Marketing
Akkoord Niet akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid..