Download onze brochure
Hulde aan de Richard Krajicek Foundation - Houden van Klanten
Uw Klanthousiaste organisatie

Hulde aan de Richard Krajicek Foundation

5 Jan 2010

Onze zoon Joep hield een spreekbeurt over tennis en wilde graag beelden laten zien van de Wimbledon finale van Richard Krajicek. Lees bijgaande mailwisseling en word blij van de antwoorden. Een warme douche waard.┬

Bezoeker heeft de volgende gegevens ingevuld:
Naam : Joep Cats
Email : marloes@houdenvanklanten.nl
Opmerking :
Beste Richard,

Ik ben 10 jaar en zit in groep 7. Ik hou een spreekbeurt over tennis. Ik wil graag het moment laten zien dat u Wimbledon wint. Ik kan dat helaas niet vinden. Weet u waar ik dat kan vinden? Alvast bedankt.

Groeten,
Joep Cats┬

Beste Joep,
Hartelijk dank voor je e-mail. Hartstikke leuk dat jouw spreekbeurt over tennis gaat. Helaas zijn de beelden van Richard die Wimbledon wint, niet te verkrijgen. De beelden hebben nl. beschermde rechten. Je moet betalen om de beelden in je bezit te krijgen. Daar kan ik je dus helaas niet bij helpen.

Mocht je toch iets van Richard willen laten zien, dan kan ik je een t-shirt sturen met zijn handtekening. Lijkt dat jou wat?

Laat het mij maar even weten.

Vriendelijke groeten,
Jamila Laoukili┬

Natuurlijk zag Joep dat wel zitten en hij antwoordde dat hij graag een t-shirt wilde hebben.

Beste Joep,

Het t-shirt gaat vandaag met de post mee. Ik ga er van uit dat je het morgen binnen hebt. Ik ben benieuwd hoe je spreekbeurt zal gaan. Lijkt me leuk als je me dat achteraf wilt vertellen.

Succes ermee!

Vriendelijke groeten,
Jamila Laoukili

Volg Houden van Klanten

Bekijk de Klanthousiaste video's op het Youtube kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Twitter kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het LinkedIn kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Facebook kanaal van Houden van Klanten
Copyright 2010-2019 - Houden van Klanten B.V. | Klantgerichtheid | Disclaimer | Privacy Statement | Sitemap
Ontwikkeld in samenwerking met HVMP Internet Marketing
Akkoord Niet akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid..