Download onze brochure
Klanthousiast presenteren - Houden van Klanten
Uw Klanthousiaste organisatie

Klanthousiast presenteren

Verbeter jouw presentatie skills

"De zaal was bijna unaniem waar het jouw bijdrage betrof. Met een gemiddelde van 9,14 heb je het hoogste cijfer gekregen van de presentatoren. Wij zijn blij, dat je met je verhaal de juiste snaar hebt weten te raken. Nogmaals dank en tot een volgende keer."
Silvia Stalenhoef, voormalig Communicatie adviseur - Meetingpoint

Is het gek dat je benaderd wordt door mensen die Klanthousiast willen presenteren als je zelf spreker bent? Waarschijnlijk niet. Vandaar dat Feike Cats ook beschikbaar is om mensen te helpen bij Klanthousiast presenteren.

Klanthousiast presenteren kan niet met één training worden aangeleerd. Dat gaat stapsgewijs. Het moet plezier geven en de medewerker motiveren om er mee aan de slag te gaan. Vooral het onderdeel plezier is vaak ondergeschoven bij presentaties, terwijl het de basis is. Het verlaagt de spanning en mensen in de zaal voelen het plezier van de presentator.

De begeleiding verschilt per medewerker. Houden van Klanten kijkt daarbij naar de specifieke wensen en werkt daarom bewust niet vanuit een standaard programma.

Wij helpen je graag verder!

Meer informatie aanvragen

Volg Houden van Klanten

Bekijk de Klanthousiaste video's op het Youtube kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Twitter kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het LinkedIn kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Facebook kanaal van Houden van Klanten
Copyright 2010-2019 - Houden van Klanten B.V. | Klantgerichtheid | Disclaimer | Privacy Statement | Sitemap
Ontwikkeld in samenwerking met HVMP Internet Marketing
Akkoord Niet akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid..