Download onze brochure
Klant- & marktonderzoek - Houden van Klanten
Uw Klanthousiaste organisatie

Klant- & marktonderzoek

Een klassieke fout die veel gemaakt wordt, is dat men niet aan Klanten vraagt hoe ze tegen de organisatie aankijken en hoe ze zaken beoordelen. Iedereen denkt het zelf te weten. Te vaak wordt uitgegaan van aannames en wordt men gehinderd door "blindheid", omdat men dagelijks met de materie bezig is. Ook als je bijvoorbeeld een mailing verstuurt, is het goed die te testen bij Klanten en/of prospects. Het gaat er immers niet om wat jij er van vindt, maar vooral hoe de doelgroep er op reageert. Wat goed werkt, is een beperkt aantal Klantensessies. Je nodigt Klanten uit en laat de sessie door een objectieve externe leiden. Door stellingen voor te leggen aan bezoekers krijg je een schat aan informatie tegen relatief weinig inspanning.

Meer informatie aanvragen

Volg Houden van Klanten

Bekijk de Klanthousiaste video's op het Youtube kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Twitter kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het LinkedIn kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Facebook kanaal van Houden van Klanten
Copyright 2010-2019 - Houden van Klanten B.V. | Klantgerichtheid | Disclaimer | Privacy Statement | Sitemap
Ontwikkeld in samenwerking met HVMP Internet Marketing
Akkoord Niet akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid..