Download onze brochure
Brainstorm Klanthousiasme - Houden van Klanten
Uw Klanthousiaste organisatie

Brainstorm Klanthousiasme

Persoonlijke begeleiding naar een Klanthousiaste organisatie

"Stel je voor dat alle bedrijven in Nederland tien procent van de fantastische ideeën van Feike gaat uitvoeren om haar medewerkers en Klanten enthousiast te maken. Dan wordt Klanten helpen en Klant zijn nog veel leuker. Hoeveel meer dan nu zouden we dan met z’n allen gaan besteden?"
Dennis Rook, Verkoopleider - Irado

Met wie kun je beter brainstormen over dit thema dan met Mister Klanthousiasme zelf? Je geeft jouw doelstellingen aan en Feike adviseert je over de beste en leukste aanpak. In kleinere samenstelling of met een grotere groep? Alles is mogelijk.

Een ideaal moment om out of the box te denken en de Klanten en medewerkers écht centraal te zetten. Denken in mogelijkheden en kansen zonder direct in de weerstand te gaan. Denken in plezier en complimenten.

Het resultaat? Energie om met nieuwe ideeën aan de slag te gaan en geïnspireerde medewerkers die zelf met die ideeën aan de slag gaan.

Veel plezier!

Meer informatie aanvragen

Volg Houden van Klanten

Bekijk de Klanthousiaste video's op het Youtube kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Twitter kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het LinkedIn kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Facebook kanaal van Houden van Klanten
Copyright 2010-2019 - Houden van Klanten B.V. | Klantgerichtheid | Disclaimer | Privacy Statement | Sitemap
Ontwikkeld in samenwerking met HVMP Internet Marketing
Akkoord Niet akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid..