Boekingen - Houden van Klanten
Uw Klanthousiaste organisatie

Boekingen

Feike Cats als gastspreker

Houden van Klanten

Boek Feike Cats rechtstreeks

U kunt Feike Cats boeken voor een lezing, Workshop of een training Verleuken, Klanthousiasme of Klantgerichtheid in de praktijk

Boek Feike Cats rechtstreeks

 

 

Feike Cats is ook te boeken bij de volgende externe sprekersbureaus

Speakers Academy

Boek Feike Cats bij Speakers Academy

Speakers Academy is absolute marktleider in de sprekersbranche. U kunt Feike Cats boeken voor een lezing, Workshop of een training. 

Boek Feike Cats bij Speakers Academy

 

deSpreker.nl

deSpreker.nl biedt sprekers een platform om zichzelf te presenteren en bezoekers een platform om sprekers te zoeken en te boeken, daarbij geholpen door de recensies van de sprekers.

Boek Feike Cats bij deSpreker

 

Athenas

Athenas is een van Europa’s grootste sprekersbureaus met vestigingen in Denemarken, Noorwegen, Zweden, Duitsland en Nederland.

Boek Feike Cats bij Athenas

Volg Houden van Klanten

Bekijk de Klanthousiaste video's op het Youtube kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Twitter kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het LinkedIn kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Facebook kanaal van Houden van Klanten
Copyright 2010-2017 - Houden van Klanten B.V. | Klantgerichtheid | Disclaimer | Privacy Statement | Sitemap
Ontwikkeld in samenwerking met HVMP Internet Marketing