Download onze brochure
Boekingen - Houden van Klanten
Uw Klanthousiaste organisatie

Boekingen

Feike Cats als gastspreker

Houden van Klanten

Boek Feike Cats rechtstreeks

U kunt Feike Cats boeken voor een lezing, Workshop of een training Verleuken, Klanthousiasme of Klantgerichtheid in de praktijk

 

 

Feike Cats is ook te boeken bij de volgende externe sprekersbureaus

Speakers Academy

Boek Feike Cats bij Speakers Academy

Speakers Academy is absolute marktleider in de sprekersbranche. U kunt Feike Cats boeken voor een lezing, Workshop of een training. 

Boek Feike Cats bij Speakers Academy

 

deSpreker.nl

deSpreker.nl biedt sprekers een platform om zichzelf te presenteren en bezoekers een platform om sprekers te zoeken en te boeken, daarbij geholpen door de recensies van de sprekers.

Boek Feike Cats bij deSpreker

Volg Houden van Klanten

Bekijk de Klanthousiaste video's op het Youtube kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Twitter kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het LinkedIn kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Facebook kanaal van Houden van Klanten
Copyright 2010-2019 - Houden van Klanten B.V. | Klantgerichtheid | Disclaimer | Privacy Statement | Sitemap
Ontwikkeld in samenwerking met HVMP Internet Marketing
Akkoord Niet akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid..