Download onze brochure
365 dagen Klanthousiasme voor collega's - workshop - Houden van Klanten
Uw Klanthousiaste organisatie

365 dagen Klanthousiasme voor collega's - workshop

Enthousiaste en betrokken werknemers zijn een essentieel bestanddeel voor het succes van een organisatie. De organisaties met het hoogste percentage betrokken werknemers kennen een gemiddelde winstgroei van twintig procent per jaar, terwijl de bedrijven met het hoogste aantal onverschillige werknemers gemiddeld een derde deel van de winst verliezen.

De workshop Klanthousiasme voor collega's wordt altijd voorafgegaan door een presentatie zoals bij het onderdeel "presentatie Klanthousiasme" is omschreven. Na de presentatie volgt een brainstorm in groepjes. De collega's gaan met elkaar aan de slag en brainstormen over Klanthousiasme binnen de organisatie. Alles kan en mag gezegd worden.

Na afloop van de brainstorm worden de ingebrachte punten besproken. Deze vormen vaak het ideale starpunt voor vervolgacties. Daarbij kan hulp van Houden van Klanten worden ingeschakeld, maar er zijn ook veel organisaties die dit onderdeel zelf oppakken. De keuze is aan jou.

Uit ervaring weten we dat de workshop gegarandeerd voor een hoog percentage enthousiaste collega's zorgt. Ze vinden het geweldig dat ze na de presentatie zelf aan de slag mogen. De output is creatief, kwantitatief en kwalitatief hoog.

De aanpak

Inspirerende presentatie Klanthousiasme 45 -75 minuten. Ons doel is om de aanwezigen te inspireren en motiveren. Daarna brainstorm (workshop) van 60 tot 90 minuten.

Eindelijk weer een trainer/coach die zich kwetsbaar durft op te stellen en ongezouten de waarheid kan zeggen! Maar ja, daar moet je ook voor in Rotterdam zijn geboren!
Steef Gaspers, Directeur, Eigenaar, Fris & Rein

Meer informatie aanvragen

Volg Houden van Klanten

Bekijk de Klanthousiaste video's op het Youtube kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Twitter kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het LinkedIn kanaal van Houden van Klanten Volg het laatste nieuws op het gebied van Klantgerichtheid, Klantvriendelijkheid en Klanthousiasme via het Facebook kanaal van Houden van Klanten
Copyright 2010-2019 - Houden van Klanten B.V. | Klantgerichtheid | Disclaimer | Privacy Statement | Sitemap
Ontwikkeld in samenwerking met HVMP Internet Marketing
Akkoord Niet akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid..